Ravi dormia a prop.

 El profund silenci de la mitjanit. En algun lloc llunyà, els sons dels lladrucs dels gossos estaven trencant el silenci. Fins i tot en aquesta situació, tota la gent dormia profundament a la falda del son.


Si algú estava despert, era Sheela. No podia dormir encara que volgués. Ravi dormia a prop.


Sheela s'estava enfadant amb en Ravi per quedar-s'hi. Estava desperta, però ells dormien amb els llençols posats. Han passat 15 anys des del matrimoni de Sheela amb Ravi. S'havia convertit en mare d'un fill i d'una filla.


Quins van ser els dies abans del casament. Dormien al mateix edredó les fredes nits d'hivern, aferrats l'un a l'altre. No hi havia por de ningú, ningú a qui dir. És cert que en aquella època hi havia tensió als cors joves.


Aleshores, Sheela havia sentit parlar de Ravi que quan era solter, solia xafardejar amb els amics fins a mitjanit.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Llavors la mare d'en Ravi solia obrir la porta cada dia i renyar, dient: 'Diari, arribar tard, no et deixa dormir. Casa't ara, llavors només la teva família t'obrirà la porta.En lloc de respondre, en Ravi solia burlar-se de la seva mare rient.


Tan bon punt Sheela es va casar amb Ravi, l'amistat amb els amics es va trencar. Quan va caure la nit, Ravi s'acostava a ell i es convertiria en un esclau del seu cos. Com un remolí, li cauria damunt. També era una flor en aquells dies. Però després d'un any de matrimoni, quan va néixer un fill, la tensió va disminuir definitivament.


A poc a poc, aquest tram del cos no s'acabava, però hi havia una estranya por a la ment que els nens que dormien a prop poguessin despertar-se. Quan els nens van créixer, van començar a dormir amb la seva àvia.



Fins i tot ara els nens dormen amb l'àvia, però en Ravi no té la mateixa atracció cap a Sheela, que abans. Suposem que Ravi està en declivi, però quan l'edat d'un home arriba als 40 anys, no se'l diu vell.


Estirada al llit, Sheela estava pensant: "No hi ha ningú entre nosaltres aquesta nit, però per què no hi ha cap moviment del seu costat? Estic plorant estirat al llit, però aquesta gent no és capaç d'entendre el meu desig.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

“En aquells dies en què jo no volia, ho feien amb força. Avui no hi ha mur entre nosaltres, marit i dona, però per què no ens acostem?


Sheela no només ha escoltat, sinó que també ha vist molts exemples com un home del qual no es compleix el desig d'una dona, llavors aquella dona posa fils a un altre home i els fon amb les seves belles parts. Aleshores, per què ha mort l'home de Ravi?


Però, per què Sheela tampoc no pot atrevir-se a anar-hi? Per què no entra al seu llit? Quin és el vel entre ells que ella no pot creuar?

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/


Aleshores la Sheela va decidir alguna cosa i va entrar per força al xadar de Ravi. Al cap d'una estona es va escalfar, però en Ravi encara dormia sense cura. Està en un son tan profund que no hi ha cap preocupació.


Sheela va sacsejar suaument en Ravi. En un son sense dormir, Ravi va dir: "Sheela, si us plau, deixa'm dormir".



"No puc dormir", va dir Sheela queixant-se.


"Deixa'm dormir. Tu intenta dormir. Et dormiràs —va dir en Ravi murmurant mentre dormia i després de girar-se de costat es va tornar a adormir.


Sheela va intentar despertar-los, però no es van despertar. Aleshores la Sheela es va estirar al llit amb ràbia, però el son s'havia allunyat dels seus ulls.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Sheela no s'havia despertat al matí quan havia sortit el sol. La seva sogra també estava aterrida. En Ravi era el més nerviós de tots.


La mare va venir a en Ravi i li va dir: "Mira Ravi, la nora encara no s'ha despertat. No s'ha posat malalt?"


En Ravi es va precipitar cap al dormitori. Vaig veure que la Sheela dormia profundament. La va sacsejar i va dir: "Sheila, desperta".


"No em deixis dormir, per què et molestes?", va murmurar Sheela en el seu somni.


En Ravi es va enfadar i es va abocar un got d'aigua a la cara, la Sheela es va aixecar presa del pànic i va dir enfadada: "Per què no em vas deixar dormir? No vaig dormir en tota la nit. El son va arribar tan aviat al matí i et vas despertar.


"Mira com és el matí?" va dir en Ravi cridant, després es va aixecar fregant-se els ulls, Sheela va dir: "Tu mateix dorms de tal manera que encara que et despertes a la nit, no t'aixeques i em despertes. ", va dir. Va entrar al bany. No va ser una cosa d'una nit. Era gairebé totes les nits, però per què en Ravi no tenia la mateixa vibració que abans? O li va omplir el cor? També s'escolta que l'home el cor s'omple de la seva dona, llavors el seu estirament es posa a l'altre costat. En algun lloc fins i tot Ravi... No, el seu Ravi no és així.


Se sap que Madhuri, esposa de Jamna Prasad de Mahalle, està tenint una aventura amb el seu propi veí Arun. Aquesta paraula s'havia estès per tot el palau. Jamna Prasad també ho sabia, però solia callar.


El silenci de la nit s'havia estès. Ravi i Sheela estaven al llit. Portava un llençol i en Ravi va dir: "Avui tinc una mica de fred".


“Però fins i tot amb aquest fred segueixes dormint després de vendre cavalls, quantes vegades et desperto, encara on et despertes. En aquesta situació, encara que entri un lladre, no ho sabràs. Per què dorms tan profundament?


"Ara s'acosta la vellesa, Sheela".


"La vellesa està arribant o la teva ment està plena de mi ara?"

Comments